Auw La goes Park! 14/07

Auw La haar neus kriebelt nog steeds en er is nog genoeg frisse, zomerse parklucht in het citadelpark om die op te vullen. Het gras is zacht en veerkrachtig + alles is mogelijk. Wees welkom!

Natuurlijk is er ook wat voor het oor. Zoals gewoonlijk zullen we drie poëten verwelkomen op ons podium (hun namen volgen nog) om dan, na de pauze, waar vogeltjes van de partij zullen zijn, ieder wie daar zin in heeft aan het woord te laten op de Open Mic.

Robin Van der Plaetsen:
Robin is een man die epen schrijft over avocadoperen, sagen neerpent over Marc Vertongen’s liefde voor AbEx, en de romantische uitval van dit feit. Iemand met eerder een achtergrond in kortverhalen, maar ook een liefde voor de poëzie. Het een sijpelt mooi door in het ander. Hij was kunstwetenschappenstudent aan de Ugent en Auw La-adepten met een heel goed geheugen herinneren hem nog van op de Open Mic tijdens de Poetry Jam in Het Geuzenhuis.

Ka(a)te Dejonckheere:
Kate studeerde Kunstwetenschappen (Theaterwetenschappen) en Letterkunde aan UGent. Eerder verscheen poëzie in onder andere Het Liegend Konijn, Deus Ex Machina, op Hart//Hoofd en de literaire notulen van De Wintertuin. Daarnaast schrijft ze proza- en theaterteksten, onder andere tijdens een stage bij compagnie De Hoe. Met het collectief STHERKAT maakt ze poëzievideo’s en -performances.

Lisa Koo Gautama:
Lisa houdt van dichten en dansen, is dichter en danser. dagelijks zuilt ze glimlachend drie boeken mee, een dichtbundel, een verhaal, een fijn schetsboek. uit die laatste plukt ze gedichten en gebaren, wanneer ze glunderend op het podium klimt. Zo ook deze donderdag! Als we haar niet languit lezend vinden, dan struint ze in de bib, voorlezend aan kinderen, boek per boek (alfabetisch) openvouwend, of druk denkend (in haar master) op kask. En binnenkort in indonesië. gebaren verhalen familie geschiedenis verzamelend.

Nog even praktisch:
We spreken af aan het SMAK om 19u!

Super praktisch:
Wie op een grassprietje kan blazen krijgt een minuut extra open-mic tijd!

Privacymededeling: Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf, als jij je er niet comfortabel bij voelt om tussen de beelden te verschijnen kan je ons altijd een berichtje/mail sturen of ons aanspreken op het event zelf! Dat geldt ook voor andere zaken. We willen echt dat iedereen zich goed voelt tijdens onze evenementen.

Peace out.
Auw La.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s