Auw La 19/04

Het is alweer de laatste Auw La van het academiejaar, maar niet getreurd, we eindigen weer met een knaller!!
Wie kan je er allemaal verwachten?

Kristien Spooren (zij/haar):

Na 2,5 jaar moederen kroop ex-crewlid Kristien Spooren (28) nog eens in de pen in plaats van de luiers. In haar zo eigen tedere, beeldende stijl schrijft ze odes aan en over haar dochter. Het worden brieven over gretig leven, snotjes zoeken, liefjes plukken, schommelen, slenteren en nooit meer slapen. Kristien won eerder de Poëzieprijs Stad Harelbeke, publiceerde o.a. in Deus Ex Machina en Het Liegend Konijn, toerde mee met de Poëziebus, nam deel aan de Zomerkaping en stond op verschillende podia in Vlaanderen en Nederland.

Margot Timmermans (zij/haar):

Margot Timmermans (1999) is schrijver, audiomaker en werkt als publiekscoördinator bij Kaaitheater.
Op het podium worden de woorden soms tonen en de tonen klanken. Terugkerende thema’s in haar werk zijn vrouwelijkheid, stem en vergankelijkheid.
Margot maakte, schreef en performde al eerder voor onder andere fABULEUS, Lazarus, Maud Vanhauwaert, Dans Dichter Dans, Vaart!, ZINK, Notulen van het onzichtbare en Partij voor de poëzie. Ze is trots lid van kunstenaarscollectief Hyster-x.

Benjamin De Roover (hij/hem):

Benjamin De Roover is dichter. Hij was jarenlang actief bij Auw La. Gedichten van hem verschenen her en der, op papier en online. Ooit liet hij als 21-jarige ijdeltuit een bundel in eigen beheer verschijnen, Koning Incognito, die gelukkig niet meer te vinden is. Hij is momenteel redactielid bij tijdschrift nY en boekhandelaar.

Bordtekenaar: t.b.a.

En jij!! (+ OPEN MIC)

Welkom vanaf 19u30

Locatie: Blandijnberg 2, Auditorium Franz Cumont

Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt.

Tot dan!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s