Kottekst 03/05

De laatste Kottekst
Van dit academiejaar
En wie komt naar daar?

Lio Smits (zij/haar):
Lio beweegt zich door het leven met een sentimentele lichtheid. Ze gebruikt graag woorden om hier uitdrukking aan te geven. Dat doet ze liefst zingend, soms sprekend, altijd schrijvend. Als de techniekgoden haar bijstaan, zal je een aantal van haar liedjes voor de eerste keer te horen krijgen. Zo niet, dan de nieuwste lading gedichtjes. Één ding is zeker: sentimentaliteit en lichtheid zullen de ruimte vullen.

Toon Acke (Hij/hem):
Toon Acke (1997) is masterstudent drama, in wisselende collectieven maakt hij eigenzinnige theatervoorstellingen. Zijn werk kenmerkt zich door ironie en stelt de rol van de kunstenaar in vraag. Samen met Maria Zandvliet maakte hij De Onderspitdelver naar de gelijknamige roman van Thomas Bernhard over virtuositeit op de toneelschool en Opnieuw, een radicale en geestige reactie op de ensceneringen van Wachten op Godot. Momenteel werkt hij aan een brutale bewerking van Romeo en Julia met Celestes de Vlam. Naast zijn theaterwerk schrijft hij absurde korte teksten waarmee hij spel en verwarring opzoekt.

Pim Torn (hij/hem):
Pim is 21 jaar, komt uit gouda, studeert psychologie, schrijft poëzie, won de tweede prijs bij de prijs de poezie gedichtenwedstrijd.

Visuele artiest: Paulien Baudu (zij/haar) @paulienbaudu https://paulienbaudu.myportfolio.com/portfolio

En jij!! (+ OPEN MIC)

Locatie: Kokerstraat 11, 9000 Gent

Welkom vanaf 19u30

Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event, indien je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt!

Tot zo!! xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s