Auw La goes Park! 11/08

De zomer schroeit voort en de herinnering aan die hartverwarmende avonden met AuwLa vervagen misschien al een beetje in de wirwar van reizen en uitstapjes, terug gevonden hobby’s en hopelijk geen herexamens (zoja, veel goede moed! xx).

Maar maar maar, no worries! Deze zomer houden we die herinnering levend met parkedities! We verzamelen voor de tweede keer in het Citadelpark (meer bepaald aan de kiosk) voor een gezellig, met avondzon overgoten samenzijn, samenluisteren, samendichten, samensambadansen, samensamsonimiteren, etc.

Zoals steeds met dezelfde formule:

  • 3 artiesten + pauze + open mic;
  • cake + drank;
  • one love + safe space

Wees welkom!

Louis Vanoo
Louis Vanoo vertelt graag verhalen. Tegen iedereen. Vanaf hij kon spreken, vertelden mensen zijn ouders dat Louis later zeker een advocaat zou worden. Louis vond de studies rechten echter te veel werk en het gigantische doek dat de fantasie hem schonk veel aantrekkelijker. Sinds zijn 16de kruipt hij frequent op podia om comedy, rap of spoken word te brengen. Zijn woorden zijn bakstenen, de mic het cement. Voor Auw La wil hij iets bouwen dat op cabaret lijkt. Het wordt warempel amusant.

Thans
Thans is een volledig geassimileerde Nederbelg, slechts als hij zingt verraadt hij zijn roots. Al langer bezig met intieme liedjes die naar de keel grijpen, dwong het rampjaar 2020 hem zijn ambacht aan te scherpen en ook in zijn muziek om te gaan met verlies, rouw, en de menselijke capaciteit om te volharden. Doet luisteraars aan Spinvis denken, deed Spinvis denken aan Sparklehorse en The Tallest Man on Earth, maar heeft de kunst bij genoeg verschillende songwriters afgekeken om als geen van hen te klinken. Met verraderlijk verzorgd gitaarspel en veel liefde voor de Nederlandse taal fluistert en schreeuwt hij liedjes die soms vreemd kronkelen, maar altijd het hart trots op de mouw dragen.

Jessica Bouhez
Jessica Bouhez is actief in muziek en woord. Na haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen kreeg ze de podiummicrobe te pakken. In 2022 beklom ze het podium van het Gentse Slampioenschap als leek waar ze tot in de finale geraakte. Deze zomer staat ze in de voorrondes van Nederlandstalig Kampioenschap Slam en
in het najaar van 2022 staat ze ook in de finale van de Antwerpse voorrondes voor het Belgisch Kampioenschap slam poetry.
Ze bouwt haar teksten ritmisch op, tempo speelt stijltechnisch een grote component in haar werk. Haar poëzie dient als een uitlaatklep voor haar eigen wereld waar ze een urgentie aan de dag moet leggen. Ze behandelt de thema’s gender, moderniteit en mentaal welzijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s