Parktekst 16/08

Parktekst is weer in de aantocht!!
Kom mee genieten van melodische woorden en gezellige instrumenten!
Wie mag je daar ditmaal allemaal verwachten?

Slkcoral (zij/haar):
Ik ben Sylke en ben 21 jaar. Luister heel graag naar allerlei soorten muziek en ging sinds kleins af aan naar concerten omdat mijn mama in een cultureel centrum werkte. Op vakanties in de auto zong ik met cd’s mee van habib koite, prince, laïs, Frank van der linden, Mira, de post, zap mama etc. Zo heb ik leren zingen. Ik zong soms langer dan een uur in de auto, zo ben ik altijd mijn zang blijven oefenen door muziek te luisteren die ik graag had. Ik wou de melodieën kunnen meezingen omdat ze zo mooi waren. In het vierde middelbaar besliste ik gitaar te leren spelen op mezelf en begon klassiek gitaar te volgen. Ik wou mezelf leren begeleiden met zang, dat was mijn doel. In 2020, met Corona had ik mijn eerste lied geschreven. Sinds dien ben ik mezelf meer gaan ontwikkelen als singer-songwriter en wil nu verder gaan met muziek in de toekomst. Ook al ben ik altijd nerveus voor een concert, toch wil ik mijn muziek kunnen delen met mensen.
@slkcoral

Emma Acke (zij/haar):
Emma Acke is gebeten door psychoanalyse en poëzie. Haar gedichten leverden haar de poëzieprijs van Stad Harelbeke op en werden gepubliceerd in Op Ruwe Planken, Meander, Het Gezeefde Gedicht en Deus Ex Machina. Emma vertoeft graag op podia – al gaat het steeds gepaard met een bepaald ongemak – en droomt van haar eigen dichtbundel. Het voorbije jaar rondde ze haar doctoraat in de psychologie af. Dat wil zeggen dat ze momenteel op zoek is naar klinisch werk, bij voorkeur met jongeren – alle tips zijn welkom 😀 (ik kan maar proberen, hehe)

Lisa (she/her – poet / voice / piano) &
Marius (he/him – guitar / percussion / voice):
Lisa Koo Gautama is a young artist-in-the-making, working and living in Ghent. She is part of collective roesoesoe, with whom she gives workshops in dance, theatre and poetry. She is passionated by the way dance and theatre bring people from all sort of backgrounds together, seeing the stage as a meeting point, a playful place for community.
Marius Huguenin-Dumittan and Lisa met while living together in a vivid house full of music and creativity, in Ghent. They each came each with different influences, like repetitive rock and rhythmical poetry, to playfully explore a space in between poetry, theatre and music.

En jijzelf!! (+ OPEN MIC)

Welkom vanaf 19u30

Locatie: Baudelopark, Gent

Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event, als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf en dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt!

Tot dan!!

Plaats een reactie