Kottekst 04/05

De laatste Kottekst van het academiejaar!!!
Kom je oren baden in prachtige woordkunst, met de werken van:

Naomi Van Kleef (zij/haar)
Naomi (1999) kleeft soms aan je vast – voor even dan. Ze studeert in Rotterdam – zowel Culturele Analyse en Fotografie. Ze documenteert, archiveert, leest, organiseert en verteert, telkens weer op zoek naar alternatieve vormen van samenleven. Ze doet dit het liefst met anderen, het is immers moeilijker om leefbare toekomsten op te bouwen en te bedenken als je in een vacuüm werkt. In Gent, aan KASK onderzoekt ze het performatieve; het spelen, in al haar vormen. In tekst uit zich dit in essays, ego documenten of kleine weerspiegelen.

Pepijn Daenekynt (hij/hem)
Pepijn Daenekynt is een student wijsbegeerte uit Brugge. Met gitaar in de hand maakt hij nummers geïnspireerd door depressie, angst en omgang met autisme.

Vika Saelens (zij/haar)
Vika is een studente Sociologie met een grote liefde voor woorden, maar ook voor muziek en dans. Op @woordenwatervallig (IG) deelt ze hersenspinsels en op YouTube zijn enkele zelfgeschreven liedjes terug te vinden.

En jij?? (+ OPEN MIC)

Visuele artiest: Mathilde Lâm

Locatie: Ottogracht 8, 9000 Gent

Welkom vanaf 19u30 (VOL = VOL!)

Privacymededeling:
Er zal een fotograaf aanwezig zijn, als je liever niet hebt dat er foto’s van jou online komen kan je ons zeker eens sturen op voorhand of op de avond zelf aanspreken!

Tot dan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s