Kottekst 09/03

Woordkunst op kot? Amai da’s zot!
Maar wie is daar begot?

Mila Cantryn (zij/haar)
Mila is een eerstejaarsstudente kunstwetenschappen, geboren en getogen in Gent. Achter het extroverte meisje met een luide stem schuilt iemand die continu op zoek is naar het kleine , absurde en kwetsbare dat zich in elke relatie en in elk groots voordoet. Ze is gedreven door haar eeuwige nieuwsgierigheid naar alles waarmee ze haar poëzie en schilderijen kan doen groeien en doen kronkelen.
Verder leeft ze naar haar buikgevoel. “Alles komt altijd wel goed”

Kathelijne (zij/haar)
Kathelijne (2001) studeert burgerlijk ingenieur aan de UGent en kraamt naast wiskundige onzin af en toe ook nog wat poëzie uit. Op zesjarige leeftijd schreef ze haar eerste gedicht en bleef sindsdien meedingen naar prijzen. Hieronder vallen onder andere een tweede plaats in de Jotie T’Hooft Poëzieprijs en de literaire prijs voor jongeren van de stad Sint-Truiden. Woorden zijn een uitlaatklep geworden (hoe cliché dan ook) en zelfs na negen gevulde dagboeken blijven de lettergrepen stromen.

Jade Bernauw (zij/haar)
Jade Bernauw is een Brusselse studente. Terwijl ze vroeger vooral de focus legde op muziekteksten, is deze sinds vorig jaar verschoven naar poëzie. Eerst waren dit vooral korte fragmenten die intussen geëvolueerd zijn naar poëtische hersenspinsels. Onlangs bracht ze haar eerste dichtbundel uit waarin ze een reeks van korte gedichten voorstelt als een verhaal. Voor Jade is schrijven een manier om dat wat ze ervaart en voelt te kunnen plaatsen en in een andere vorm te kunnen bekijken. Daarbij hoopt ze ook anderen te laten proeven van die intensiteit.

En jij? (OPEN MIC)

Locatie: Keizer Karelstraat 220-101

Er zal een beperkte capaciteit zijn, we houden jullie via het facebook event de avond zelf op de hoogte maar vol = vol.

Privacymededeling:
Er zal een fotograaf aanwezig zijn, als je liever niet hebt dat er foto’s van jou online komen kan je ons zeker eens sturen op voorhand of op de avond zelf aanspreken!

Coronamededeling:
Neem zeker een mondmasker mee, verdere mededeling hierover volgt nog online en/of op de avond zelf

Tot dan! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s