Auw La 23/02

Hier zijn we weer, en meteen terug in levende lijven!
Maar wie zal je op deze editie allemaal aantreffen?

Hanna Desmet (zij/haar)
“Hanna Desmet studeerde Lerarenopleiding Nederlands en Engels aan Odisee Hogeschool Brussel en behaalde in 2018 een master Schrijven aan het RITCS in Brussel.
Haar werk als schrijver verscheen ondermeer in De Optimist, Deus Ex Machina en als co-auteur bij de Nieuwe Toneelbibliotheek. Ook schrijft ze aan theaterperformances.
Verder werkt ze deeltijds als projectmedewerker bij Creatief Schrijven vzw en als schrijfdocent bij onder andere Wisper. Ze is de host van ‘De Sprekende Ezels’ in Gent; experimenteel laagpodium voor poëzie, woord, muziek, comedy, hamsterslingeren, …”

Maxime Garcia Diaz (zij/haar)
“Maxime Garcia Diaz (1993) studeerde Cultural Analysis aan de Universiteit van Amsterdam. In 2019 won ze het NK Poetry Slam. Haar werk is eerder gepubliceerd door De Internet Gids, Samplekanon, Yes The Void, Deus Ex Machina en De Optimist. In 2020 kwam haar chapbook Artificielle uit bij het label Marktcorruptie. In 2021 kwam haar poëziedebuut Het is warm in de hivemind uit bij De Bezige Bij.”

Margot Coremans (zij/haar)
“Margot Coremans, geboren te Antwerpen in 1997, is een twintiger onder wier rosse raverscoupe een gevoelig persoon schuilt die zich steeds meer ontplooit in de alledaagse realiteit. Sinds haar eerste woordjes heeft ze de taal vastgegrepen – “papa, waarom heet een leeuw een leeuw?” – en haar niet meer losgelaten. Ze schrijft gedichten en graaft in de taalkunde naar verklaringen. Een paar jaar geleden kreeg haar poëzie onverwacht een broertje en een zusje: video en performance. In haar werk probeert ze – in woorden, beelden of combinaties daarvan – de positie van het ik in de maatschappij of in relatie met een ander of zichzelf te visualiseren, alsook de betekenis van begrippen zoals relatie te onderzoeken. Verder doet ze veel, denkt ze meer en leidt ze een normaal bestaan.”

En misschien wel jijzelf! (OPEN MIC)

Bordtekenaar: Jilles Oom

Locatie: Blandijnberg 2, Auditorium Franz Cumont

Welkom vanaf 19u30

Coronamededeling:
Het dragen van een mondmasker zal tijdens het evenement verplicht zijn, zorg dus dat je het zeker bij hebt!

Privacymededeling:
Er zal een fotograaf van ons aanwezig zijn op het evenement, indien je niet zelf op de foto wil staan kan je ons hier via een berichtje of op het evenement zelf van op de hoogte te brengen!

Tot zeer snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s