Auw La 03/11

Binnenkort is het weer Auw La!
Wie zal er allemaal zijn vraag je je misschien af?

Kika 文詠玲 Man (She/they)
Kika 文詠玲 vult al jaren boeken met woorden, citaten, poëzie, en af en toe een kortverhaal. Alhoewel deze artiest-niet-artiest al 22 jaren vertoeft in het Belgische, verschijnen de Chinese roots soms tussen en bovenop de teksten. Zo zijn er verzen in het Nederlands, Engels en Mandarijn. Toch blijven vele gedichten introspectief en is de binnenkant van de schedel een wederkerend thema. Ook is Kika actief achter de schermen van poëzie en is zodoende een van de wederhelften van het spoken word-platform Slam-T.

Josefien Cornette (She/they)
Josefien Cornette is kunstenaar-schrijver. Josefien heeft een multidisciplinaire praktijk met een achtergrond in kunstgeschiedenis, feminisme, queer studies en disability studies. Josefien is redacteur bij rekto:verso, waar die mee het nummer CRIP coördineerde en werkt eveneens samen Engagement Arts. Vandaag focust Josefien zich op narrativiteit en getuigenissen als kunstobject. In 2021 won Josefien de DiverGent Scriptieprijs met ‘A House Called Pain’, een poëtische auto-etnografie over dood, rouw en beperking.

Siebrand Craeynest (Hij/hem)
Siebrand (°1993) is MC, podiumdichter en organisator uit Kortrijk.
Na enkele omzwervingen met engelstalige teksten begon hij in 2012 ook met nederlandstalige en West-Vlaamse teksten.
Als organisator zette hij in 2011 z’n eerste stappen met het organiseren van enkele jam & ontmoetingsessies voor lokale rappers en beatmakers.
In 2014 stampte hij na omzwervingen doorheen het Belgische Hip Hop & poëzielandschap het podium Auw La uit de vruchtbare grond van de auditoria van de Gentse Faculteit Letteren & Wijsbegeerte, om het in 2016 met de jongeren die er het woord gevonden hadden om te vormen tot een studentenvereniging & poëziecollectief dat sindsdien op eigen houtje verder gaat onder het Kultureel Konvent van de UGent.
Vanaf 2016 begon hij samen met 5 andere Hip Hoppers uit regio Kortrijk aan De Stroate vzw, waar hij tegenwoordig aan het werk is als coördinator.
In 2017 werd hij 3de op het Belgisch Kampioenschap Rap “End of the Weak” en won hij de Rapbattle “De Bestn vant Westn.”
Het lot bracht Siebrand eind 2017 terug naar Kortrijk, vanwaaruit er een stuk meer muziek van Siebrand het daglicht ziet en sinds kort ook het nieuwe podium “Veel Vijven & Zessen” in samenwerking met Kimme Tigra.

En jij? (OPEN MIC)

Coronamedeling:
Neem zeker een mondmasker mee en gelieve dit tijdens het rondwandelen ook te dragen om de veiligheid wat te bewaren. Indien er genoeg plaats tussen de zitplaatsen kan bewaard worden hoef je het al zittend niet te dragen.

Privacymededeling:
Er zal een fotograaf van ons aanwezig zijn op het evenement, indien je niet zelf op de foto wil staan kan je ons hier via een berichtje of op het evenement zelf van op de hoogte te brengen!

Alvast grote digitale knuffels en tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s