Kottekst 20/10

Dat zie je goed, ook Kottekst gaat dit jaar weer in levende lijven door!
Wij introduceren jullie alvast aan de artiesten:

Emma Roose (zij/haar):
Hallo! Ik ben Emma en ik studeer crossmedia ontwerp aan Artevelde helemaal
In Mariakerke. Al heel mijn leven kon ik mijzelf beter uiten op papier dan in levende lijve. Niet enkel door schetsen te maken of wat te schilderen maar vooral door woorden aan elkaar te parelen. Ik schrijf vooral poëzie en hou ervan om
met taal te spelen en af en toe alliteraties of andere schone stijlfiguren heen en weer te sjotten. Meestal zijn mijn versjes nogal gedrenkt in verdriet en pijn maar dat hangt echt af van de esthetische vibe waarin ik verkeer.

Imane Ghislaine (zij/haar):
Imane Karroumi aka Imane Ghislaine komt uit Mechelen maar is opgegroeid in Deurne-Zuid. Ze won daar als scholier de Wondere Pluim 2013 met een zalig kortverhaal. Na haar onvrijwillige verhuizing naar Kortrijk probeerde ze haar literaire sporen die ze in Antwerpen achterliet in West-Vlaanderen verder te zetten. Ze deed sindsdien mee aan schrijfwedstrijden, literaire evenementen en heeft kleine theaterproducties en organisaties geleid. Na haar val in chronische vermoeidheid en onbehandelde OCPS is ze even weggedoken en treedt op wanneer het haar toelaat. Ze is studente filosofie en lid van het Letterzettercollectief van Kortrijk.

Warre Thevelin (hij/hem):
Warre laat zich al vroeg verleiden door strips, wurmt zich door boeken. De woorden trekken aan zijn mouw, zo gaat hij van doordachte namen verzinnen naar het uit de mouw schudden van dubbelzinnige zinnen. Deze zinnen, deze passie mondt uit in een eerste, stoutmoedig gedicht dat met succes naar de winst van de school poëziewedstrijd dingt. Een kortverhaal schopte het ooit tot een uitgever, maar schopte waarschijnlijk iets te hard, het kreeg namelijk nooit antwoord… Vandaag worden er lyrische zinnen, gedichten en teksten geschreven doorspekt van stijlfiguren en een maatschappij- en individukritische ondertoon.

+ OPEN MIC

Locatie: Kerkstraat 259, Gentbrugge

Welkom vanaf 19u30, let op VOL = VOL.

Coronamededeling:
Neem voor de zekerheid een mondmasker mee in het geval afstand niet bewaard kan worden.

Privacymededeling:
Er zal een fotograaf van ons aanwezig zijn, indien je niet wenst online te staan gelieve ons op voorhand een berichtje te sturen of ons op de avond zelf aan te spreken en wij zorgen dat je volledig incognito blijft 🙂

Wij kijken er alvast weer helemaal naar uit, tot dan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s