Auw La 06/10

Kom dat zien, kom dat zien!
De eerste (fysieke!) Auw La van het nieuwe academiejaar, hoezee!!
Maar wat is dat nu een Auw La?
Jullie zullen er niet 1, 2 maar 3 artiesten kunnen aanschouwen in al hun woordglorie en als dat nog niet genoeg was volgt er ook een open mic waar mensen uit het publiek zelf dingen mogen voordragen!

Waar en wanneer zal dit allemaal plaatsvinden?

Dit evenement gaat door op 6 oktober te Blandijnberg 2 in auditorium 4 (Jaap Kruithof). Iedereen is welkom vanaf 19u30 en het evenement zou normaal gezien tot 22u30 plaatsvinden.

Wie zullen er allemaal zijn?

Tijl Nuyts (°Istanbul, 1993) is dichter en eindredacteur poëzie van Kluger Hans. Momenteel is hij als literatuurwetenschapper verbonden aan de Universiteit Antwerpen. Essays, korte verhalen en gedichten van zijn hand verschenen onder meer in Het Liegend Konijn, de lage landen, De Reactor, Awater en Tirade. Zijn debuutbundel Anagrammen van een blote keizer werd in 2017 genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs. Op 5 oktober verschijnt zijn nieuwe bundel, Vervoersbewijzen, bij Wereldbibliotheek.

Nele Buyst woont in Gent. Ze is cultuurwerker en dichter. Werk verscheen eerder in verschillende literaire tijdschriften online en op papier waaronder Poëziekrant, Hard// Hoofd, Deus ex Machina en Kluger Hans. Nele werkt als communicatiemedewerker bij NTGent en organiseert daarnaast de schrijfopleiding Speak Out bij Victoria Deluxe. In september 2020 debuteerde ze bij uitgeverij PoëzieCentrum met ‘Regels’.

Hanna De Grave Loyson:
Een prille studente wijsbegeerte aan de Ugent, die graag pogingen tot poëzie onderneemt. Die pogingen bestaan uit het pogen de wereld te verkleinen en te copy-pasten op papier, om ze daar van alle kanten te bekijken en eigen te maken. Dit kleine wereldje werd al eens samengevat in haar dichtbundel ‘hoe je me mag zien’, een ode aan mijn comfortzone. Bij deze treedt ze er een keertje uit!

Corona-update:
Gelieve voor de veiligheid een mondmasker bij te hebben en te dragen bij het rondwandelen, al zittend kan je deze afzetten indien afstand kan bewaard worden.

Privacymelding:
Er zullen op het evenement zelf foto’s genomen worden. Als je denkt ‘oei maar eigenlijk wil ik helemaal niet op de foto!’, geen angst! Kom gerust een van ons aanspreken en wij zorgen dat foto’s waar jij op staat niet online komen te staan.

Alvast tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s