Auw La 22/03

Stop! Kijk is hier!!
Ja, dat zie je goed, de komende Auw La is alweer in aantocht!
Maar wie kan je ditmaal zoal verwachten diep in de Blandijnse krochten?

Astrid Haerens (zij/haar):

Astrid Haerens (1989) groeide op in Zwevegem. Ze woont en werkt in Brussel. Ze behaalde een Master Woordkunst aan het conservatorium van Antwerpen. Astrid schrijft proza en poëzie. In 2017 debuteerde ze met de roman Stadspanters bij Uitgeverij Polis. In 2019 maakte ze een multimediale poëzieplattegrond van de Westhoek. In 2022 verscheen haar poëziedebuut Oerhert bij Uitgeverij Atlas Contact. Momenteel werkt ze aan haar tweede roman. Met haar poëzie betreedt Astrid vaak het podium, o.a. samen met geluidskunstenares Marise Broeckmeyer. Daarnaast is Astrid Letterzetter (stadsdichter) van Kortrijk, doceert ze aan het conservatorium van Antwerpen, aan het Ritcs in Brussel en aan de Academie van Anderlecht.

Pelumi Adejumo (zij/die):

Pelumi Adejumo (1998) schrijft en zingt. Ze werd in 2020 door NRC geselecteerd als een van de 101 veelbelovende kunstenaars in de Lage Landen. Haar teksten verschenen onder meer in De Revisor, De Gids, Mr. Motley en Hard//hoofd. “Soms ik voel mij zombie” is haar afstudeerwerk van de studie Creative Writing aan ArtEZ hogeschool van de kunsten. Nu opnieuw uitgebracht door het balanseer, de choreografie en het ontwerp van de tekst is gedaan in samenwerking met de auteur en vormgever Nana Esi.

Flor Declercq (zij/haar):

De Brusselaar Flor Declercq publiceerde gedichten in o.a. Het Liegend Konijn, Deus ex machina, Oikos, Poëziekrant, Revisor en De Gids. Hij verdedigde ze tijdens de finale van het Belgische kampioenschap Poetry Slam 2012. Proza verscheen op Hard//Hoofd. In 2014 nam hij deel aan de Parijse schrijfresidentie van deBuren. In 2022 werd hij geselecteerd voor het poëzieprogramma Vers van het Mes.
Onder de vleugels van De Roma, Walpurgis en Teletext schreef Flor in 2021 Bloedbad Borgerhout. Deze voorstelling gebruikt het moordliedgenre om de gruwel van onze spektakelmaatschappij in vraag te stellen. Samen met acteur Gilles Van Hecke en muzikant Jason Dousselaere creëerde hij een voorstelling tussen revue, straattheater en true-crime.
Samen met Anne Declercq schreef hij in 2019 Schlemihl.  Via de herwerkte parabel van de man die zijn schaduw verkoopt, onderzoekt deze voorstelling wat echtheid betekent in deze tijd van zichtbaarheid en transparantie.

Bordtekenaar: t.b.a.

En uiteraard jijzelf!! (+ OPEN MIC)

Welkom vanaf 19u30

Locatie: Blandijnberg 2, Auditorium Franz Cumont

Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt.

Alvast tot dan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s