Paleistekst 08/03

Heb jij ook ooit al gedroomd over huiskamerpoëzie in een neo-gotisch herenhuis?
Wel wordt even wakker en kom het met je eigen ogen zien!
En huiskamerpoëzie zou namelijk niet mogelijk zijn zonder dichters, maar ok daarop zijn we voorzien, we verwelkomen hierbij:

Emma Durant (zij/haar)

Emma Durant ziet het experiment met taal als iets eindeloos. Een hoofd dat overloopt van vreemde woorden die geen steek houden, die verbind de jonge dichteres gretig in fictieve leefwerelden. Het spookt er van stereotypen die deze dichter, performer en beeldend kunstenaar maar al te graag uitvergroot. Stereotypen over de dualiteit van het vrouw-zijn, steeds bevlekt met eigenzinnige humor. Emma’s poëzie vind zijn weg sinds kort naar diverse podia en open mics en deelt de taal van deze fictieve leefwerelden ook graag met jullie op 8 maart!

Marie Souter (zij/haar)

Marie (2002) is een twijfelende student wijsbegeerte die eigenlijk liever poëzie leest en zelf graag gedichten schrijft. Een bio schijven daarentegen is niet haar sterkste kant, dus wenst ze  het hierbij te laten.

Jürgen Voet (hij/hem)

Jürgen Voet (06/06/1997), ook wel bekend als Lichtvoetig, is een jonge dichter/schrijver uit Gent die spelplezier hoog in het vaandel draagt. Schrijven en dichten is voor hem een belangrijk om het dagelijkse leven op te fleuren en om moeilijke thema’s bespreekbaar en/of begrijpbaar te maken. Vaak fantasierijk, soms persoonlijk, maar vooral authentiek en liefst niet belerend, zo beschrijft hij zijn eigen werk zelf. Je kan hem vinden op zijn poëziepagina @lichtvoetig_ of op een van de vele open mic’s in Gent (o.a. de Sprekende Ezels).

Visuele artiest: Damien Gallet (hij/hun) (@damiarto)

En jijzelf uiteraard! (OPEN MIC)

Deur: 19u30 (VOL = VOL)
Aanvang: 20u

Locatie: Antwerpsesteenweg 233, 9000 Gent

Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s