Auw La 22/02

Het nieuwe jaar is terug in volle vaart, en zie dat daar, waar we allen zo op hebben gewacht: een poëzieavond met woordvoordracht!!
Kom zeker eens af en laat je hart even ontdooien aan de warme woorden van deze prachtige personen!
Maar wie zullen dat dan wezen mogen?

Mel(anie) Asselmans (zij/haar):
Mel(anie) Asselmans (°1994) is een in Brussel gevestigde dromerige dichter, spoken word slammer, podcast palaveraar en lid van het inclusieve makerscollectief Hyster-x. In haar vrije tijd is ze projectmedewerker bij Dans! Dichter! Dans! en zet ze haar eerste voorzichtige stappen in amateur theater. Ze schrijft over vrouw zijn en queer zijn, over toestemming, over privileges en grenzen, over liefde, compassie en compromis. Mel(anie) performde al op verscheidene podia en schreef werk voor o.a. Konvooi festival, In Welke Zin, Estrade, Ilke Cop, en Druk in Leuven.

Astrid Haerens (zij/haar):
Astrid Haerens (1989) groeide op in Zwevegem. Ze woont en werkt in Brussel. Ze behaalde een Master Woordkunst aan het conservatorium van Antwerpen. Astrid schrijft proza en poëzie. In 2017 debuteerde ze met de roman Stadspanters bij Uitgeverij Polis. In 2019 maakte ze een multimediale poëzieplattegrond van de Westhoek. In 2022 verscheen haar poëziedebuut Oerhert bij Uitgeverij Atlas Contact. Momenteel werkt ze aan haar tweede roman. Met haar poëzie betreedt Astrid vaak het podium, o.a. samen met geluidskunstenares Marise Broeckmeyer. Daarnaast is Astrid Letterzetter (stadsdichter) van Kortrijk, doceert ze aan het conservatorium van Antwerpen, aan het Ritcs in Brussel en aan de Academie van Anderlecht.

Laurène Buchheit (they/them):
Laurène Buchheit (1995) is a french artist based in Brussels (BE). They use instal­la­ti­on, text, and per­for­man­ce as resour­ces to build systems. These systems are conceived as slap­stick sce­ne­ries with twisted assem­bla­ges invol­ving humor, play, poe­try and ele­ments of the realm. Their writing practice is based on absurd situ­a­ti­ons, codes of power and ways of communication. They are currently occupied with trying to create free spaces in the middle for urgent ‘birds’ gatherings.

Bordtekenaar: Jitske Vandesande

En jijzelf begot!! (+ OPEN MIC)

Welkom vanaf 19u30

Locatie: Blandijnberg 2, Auditorium Franz Cumont

Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt.

Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s