Auw La 30/11

Het is AL de laatste Auw La,
Deze wil je niet missen!
Maar genoeg blabla,
Hier zijn de artisten:

Elsbet De Pauw (1998) (zij/haar) schrijft poëzie, essays en proza. Werk van haar verscheen o.a. in De Internet Gids, Kluger Hans, Deus Ex Machina, De Reactor en de Volkskrant. Ze werkt mee aan Pardon!, een zine over intersectioneel feminisme en in 2020 ging ze mee met de Parijsresidentie van deBuren.

Edan Azulay (1995) (die/hen) schrijft poëzie en toneel, en performt op verschillende podia. In 2020 studeerde hen af aan de opleiding Writing for Performance aan de HKU. Belangrijke thema’s in hun werk zijn seksualiteit, excessen, tussengebieden, vervreem- ding en verlangen. Hen is redacteur van #T.

Frank Keizer (1987) (hij/hem) is dichter en essayist. Hij is de auteur van twee veelgeprezen dichtbundels, Onder normale omstandigheden (2016, nominatie Poëziedebuutprijs aan Zee) en Lief slecht ding (2019). Hij is redacteur bij het Vlaamse literaire tijdschrift nY, medeoprichter van het online tijdschrift Samplekanon en co-host van de literair-kritische podcast Links Richten. Met zijn werk was hij te gast op tal van festivals in binnen- en buitenland. De introductie van het plot is zijn nieuwe bundel.

Bordtekenaar: Mirthe Vermunicht (@mitfrit)

En jij aja!! (+ OPEN MIC)

Deur: 19u30

Locatie: Blandijnberg 2, Auditorium Franz Cumont, 9000 Gent

Privacy-mededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt.

Tot dan!
Dada!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s