Kottekst 16/11

We zijn reeds zover,
De laatste Kottekst van’t jaar!
En wie zal er zijn?

Justine Karamira (zij/haar)
Justine Karamira, een zonnestraal in mensenvorm, ze verwarmt je hart met haar woorden en stralende aanwezigheid.

Pieter Deprez (hij/hem)
Pieter Deprez stond aan de wieg van AuwLa en draagt iedereen die er komt een warm hart toe. In het dagelijkse leven verzamelt, archiveert en vervult hij wensen als WensMens (VZW Collectief Verhalen). Zijn poëzie brengt hij met zijn lichaam en stem, spelend met woorden en zinnen, oogcontact, stilte. Hij leert z’n teksten van buiten in de badkamer omdat hij anders zou staan brabbelen op het podium en in het bad kan je broebelen, maar dat doet er niet toe, maar ook omdat hij zo meer connectie kan hebben met het publiek, allé zonder te brabbelen dan hé, want broebelen kan toch sowieso niet in een living, alhoewel hij heeft eens in zwemvliezen opgetreden en had toen een handdoek mee. Dus ja.

Maïté (zij/haar)
Maïté is een een jonge vrouw die haar leven ziet als reis, met eerlijkheid als leermeester en zichzelf als bestemming.
In haar werk neemt ze je even mee en deelt ze wat ze meemaakte. Van wat, waar en wie ze gehouden heeft. Ze tekent, ze schrijft, ze leest, ze lacht, ze huilt, ze danst en vooral ze leeft!  Ze leeft, in alle liefdevolle eerlijkheid naar de wereld en zichzelf toe. Geniet maar mee van haar reis en haarzelf! Veel reisplezier gewenst:)

EXTRA: Naus en Paulus
Co-Bauhousers Naus en Paulus fleuren de avond op naar muzikalere sferen, de een bestreelt de harp, de ander omhelst de accordeon. En de toon wordt op de gedichten zelf afgestemd!

En jij!?! (+ OPEN MIC)

Visuele artiest(en): Henri Cuelenaere (@henrimerch) en Robert Van Rootselaar (@rwmvr)
Muziek: Naus en Paulus

Locatie: Tussen ’t pas 3, 9000 Gent

Aanvangst: 19u30 (VOL = VOL!)

Privacy-mededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt.

Tot dan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s