Auw La 02/11

Hier is ie dan, de 2e Auw La van het jaar!
Aan het woord zijn:

Loeke Vanhoutteghem (zij/haar)
Loeke Vanhoutteghem (°1996, Kortrijk) is beeldend-performatief woordkunstenaar. Ze schrijft in diverse genres gaande van gedichten over lied- en theaterteksten tot uitdagende slam poetry. In 2020 werd ze West-Vlaamse Kampioen poetry slam in Schouwburg Kortrijk. In 2021 werd ze ook nog eens Gents kampioen poetry slam. In haar beeldend en performatief werk linkt Loeke haar liefde voor taal en symbolen aan andere media zoals textiel en keramiek. Loeke is verbonden aan het Letterzetter-collectief en Hiphop Academy De Stroate (beide in Kortrijk). Ze studeerde vergelijkende moderne letterkunde aan de Universiteit Gent en daarna autonome vormgeving aan KASK Gent.

Hana Zaouad (die/haar/hem)
Ik ben schrijver, leerkracht, theatermaker en probeer mezelf te deconstrueren.

Tom Driesen (hij/hem)
Tom Driesen is de tweede Belg in 20 jaar die Nederlands kampioen poetryslam wist te worden. Hij brengt al meer dan tien jaar een mix van poëzie, slam battlerap. Hij maakte ook uitstapjes als theatermaker en stond vorig jaar meen symfonisch orkest op de planken. Hij is voortrekker van Collectief Dichterbij Turnhout, te braaf voor blonde mensen en als je hem niet gelooft maakt hij je iets mooiers wijs.

En jij!? (+ OPEN MIC)

Bordtekenaar: Anniek Brugghe (@heteigenwijziteitenkabinet)

Locatie: Blandijnberg 2 (Auditorium Franz Cumont), 9000 Gent

Aanvangst: 19u30

Privacy-melding:
Er zullen foto’s genomen worden op het event zelf. Sta je liever niet op de foto? Je kan ons dit altijd melden via een berichtje op voorhand of ons aanspreken op het event zelf!

Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s