Kottekst 19/10

Lekker liggen luisteren
naar nachtelijke nieuwtjes:
passie, proza, poëzie,…
Wat wonderbaarlijk!
Wie?

Bonje noch Stennis (hij/hem):
Bonje noch Stennis is een tautologisch muziekduo, gevormd door zanger Jeroen Dorme en pianist Gilles Michiels. Samen timmeren de heren aan een repertoire met een hoek af. Hun personages zijn waarheidsjagers en fietskoeriers, een zeer slechte kok en een verdwaald meisje. Hun teksten – in het Nederlands, Engels of Frans – zijn vaak gedichten met een theatraal gebaar.

Francesca Birlogeanu (zij/hun):
Francesca Birlogeanu (2002) is student geneeskunde, schrijver en theatermaker. In hun poëzie onderzoekt die dingen zoals hun Roemeense afkomst, seksualiteit, gender en kindertijd. Haar gedichten verschenen al in Kluger Hans, Deus Ex Machina en op het platform Hard//Hoofd. Ook post ze regelmatig gedichten op http://www.vuurland.nu en haar poëzie-instagram, @f.r.antasie.

Ans Van Gasse (zij/haar):
Ik ben Ans Van Gasse. Ik houd van zeezout op mijn lippen en te lang in bad zitten weken, ben één van de grootste supporters van de recente Abba-revival en zoek in elk gesprek naar een goed verhaal.
Op mijn loonbrief staat dat ik communicatiemedewerker ben bij het fantastische Platform-K, en aangezien tijd volgens Einstein relatief is sta ik ook ingeschreven als Masterstudent Schrijven aan het RITCS. Als klein kind van 1 meter 67 geef ik workshops in theater en beeld aan de allerkleinsten. Ik heb een liefde voor (podium)kunsten, een grote zak gouache-verf en volgens een leerkracht Latijn uit vervlogen tijden een vlotte pen. Ik gebruik hem voor theater en woord in de breedste zin van het woord.

En jij! (OPEN MIC)

Visuele artiest: Asena Karanfil (die/hun) (@in_corpore_aseno)

Locatie: Schaverdijnstraat 44, 9000 Gent

Welkom vanaf 19u30 (VOL = VOL!)

Privacymededeling:
Er zullen op het event zelf foto’s genomen worden, indien je niet graag op de foto zou willen verschijnen kan je ons dit altijd op voorhand of op de avond zelf komen melden, we houden hier dan zeker rekening mee!

Alvast tot dan!!!

2 gedachten over “Kottekst 19/10”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s