Auw La 01/12

Laatste Auw La van het jaar, echt waar, maar wel weer in auditorium Suzanne Lillar!
En wie hebben we daar?

Sixtine Bérard (zij/haar):
Sixtine Bérard (2000) is geboren in Ukkel, maar woont, studeert en struikelt nu vooral in Gent. Ze is oorspronkelijk Franstalig, maar maakte zich Nederlands snel eigen – hoewel ze een voorliefde blijft hebben voor de poëtisch meertalige voertaal op Brusselse speelplaatsen. Ze studeert kunstwetenschappen (podium- en mediale kunsten) aan de UGent, en combineert haar studies met activisme, scherp schrijven of zacht dichten, bijklussen en als killjoy feministe ronddwarrelen in de jonge kunstscene die Gent en Brussel rijk zijn. Eerder verschenen er al teksten van haar in Rekto:verso, DW B, Klüger Hans, Schamper en NAR. Ze won de eerste prijs van de Vlaamse voorronde van de literaire wedstrijd Write Now 2021 — maar dat belet haar niet om minstens elke week eens te twijfelen aan haar woorden, en wat ze ermee doet.

Kate Dejonckheere (zij/haar):
Ka(a)te (2000) studeert Kunstwetenschappen (Theaterwetenschappen) aan UGent. Eerder verscheen poëzie op Hard//Hoofd, De Optimist, in Kluger Hans en (binnenkort) in Het Liegend Konijn. Daarnaast schrijft ze proza- en theaterteksten en zoekt naar grensoverschrijdingen tussen poëzie en het dagelijkse leven. Ook ging ze mee op zomerkamp met Das Mag, werd in 2019 tweede tijdens de voorronde van Write Now! in Gent en is lid van collectief Letterzetter.

Zindzi Tillot Owusu (zij/die):
Zindzi Tillot Owusu (“vapeure”•1997) studeert woordkunst aan conservatorium antwerpen. ze is deel van het kernteam van estrademagazine en publiceerde daar ook gedichten. ze droeg ook al voor bij kartonnen dozen en binnenkort voor CHanGE (in het kader van een campagne rond het mentaal welzijn voor queer jongeren). in haar poëzie voert ze onderzoek naar abstractie en kwetsbaarheid in de taal, maar ook naar de begrijpbaarheid ervan. ze houdt van vogels.

En jijzelf?? (OPEN MIC)

Locatie: Blandijnberg 2, auditorium Suzanne Lilar

Uur: 19u30

Corona mededeling:
Gezien de maatregelen zijn veranderd, zullen wij een CST-scan moeten uitvoeren. Gelieve zeker je Covid Safe Ticket mee te nemen! verder vragen we om voor jou eigen veiligheid en die van anderen ten alle tijden een mondmasker te dragen op het evenement (tenzij je even wilt drinken of eten, dit mag dan wel enkel zittend). We willen garanderen dat iedereen zich veilig kan voelen en op hun gemak kan zijn, gezien de huidige omstandigheden.

Privacymededeling:
Er worden foto’s genomen op het evenement. Heb je niet graag dat jou foto online komt kan je ons best contacteren op voorhand of op het evenement zelf 🙂

Alvast tot dan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s