Auw La 02/05

93215977_1323888787802174_7831449449200091136_o

[FACEBOOK-EVENT]

Na positieve ervaringen met de online Kottekst van maart, presenteren we jullie nu een online Auw La-editie!
Analoog met onze offline edities laten we onze drie hoofdartiesten eerst hun ding laten doen, en vervolgens kunnen jullie ook jezelf aan het werk zien via de open mic!
Stuur ons een video, spraakbericht of afbeelding! (zo kan je eventueel ook anoniem bijdragen)

De artiesten van deze editie:

Michael Tedja (1971) is dichter, schrijver en beeldend kunstenaar. Hij publiceert kunstpublicaties en literaire boeken, te vinden in de bibliotheken van o.m. het MOMA, Princeton University, Harvard University, Centre Pompidou, University of Cape Town, Staatliche Museen zu Berlin en Columbia University Libraries. Tedja werkt momenteel aan een dichtbundel en een roman.

Steve Marreyt (1983) is dichter, muzikant, radiomaker en docent talen. Zijn gedichten verschenen o.a. in Kluger Hans en Poëziekrant. Zijn drie dichtbundels werden uitgegeven bij Ediçoes CN, Marktcorruptie en zijn eigen Edities Marreyt. Als muzikant is hij actief in Het Interstedelijk Harmoniumverbond, het tradfolkduo Lijster en solo als Edgar Wappenhalter. Zijn tweewekelijkse radioshow Namaakkanttekeningen is te horen op dinsdagavond tussen tien en middernacht bij Villa Bota of online via mixcloud.com/namaakkanttekeningen.

Iris Sacharias:
Wat doe ik?
Ik schrijf, illustreer, zing en ik geef zangles en stemtherapie. Soms dans en zing ik ook Broadway musicals in mijn ondergoed terwijl ik de afwas doe. (Beeldend he?)

Wat ben ik?
Ik ben een bloemeke dat op de afgrond staat te bloeien. Of misschien de wolk die daarop hangt te regenen. Of misschien de aarde die dat water dan omarmt. Ik weet het niet.

Insta: @i.r.i.s_illustrations
Mail: iris_sacharias@live.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s