Blijf in uw Kottekst 25/03

89970767_1302448179946235_2477538772162445312_o

[FACEBOOK-EVENT]

Auw La komt jullie tegemoet in deze moeilijke periode!
Omdat samenscholen IRL momenteel een beetje verboden is, doen we dit maar lekker online.
Dit is overigens dé kans om even te fantaseren over, en uit te testen hoe een Kottekst er in je hoogsteigen kot uit zou zien (contacteer ons gerust, dan maken we je droom in de toekomst misschien waar).
Kruip op tijd in je zetel, zodat je het jezelf gezellig kan maken, en zodat je je weg kan vinden naar onze Facebookpagina waar we jullie van een mooi programmaatje zullen voorzien. (Terug te vinden op onze Facebook)
Tip: regel op voorhand een stukje van je lievelingscake!

– – – Wie o wie ?? – – –
Durim Morina:
Durim Morina schrijft poëzie als een spel dat veel te serieus genomen wordt. De afgelopen drie jaar schreef hij vellen papier vol. Dat eindigde een maand geleden met de uitgave van zijn eigen dichtbundel: ‘Transit. Over ongrijpbare gedachten en hoe je de nacht overleeft.’ Een verzameling van schrijfsels gebundeld in functie van groei. Een doortocht van een altijd zoekend mens en een schim van zijn afgelegde pad.

Lex:
“As I am writing this, I’m on my way to Berlin, which is an easy moment to describe myself by: first of all, travelling by train in an attempt to be kind of eco-friendly and to watch the German landscapes and cities change from West to East. Secondly, already longing for the queer visibility that is awaiting me as we get closer to Berlin. Finally, stored above my head, my luggage is full of camera gear for a project about body hair, and a big empty bag that will hopefully be filled with queer zines and books on the way back.”
Lex is vooral queer en kwaad, hun teksten zijn sterk en breekbaar. Verwacht je aan kwetsbaarheid, ongezellige thema’s en empowerment!

Sammy Maipauw:
Sammy Maipauw, ook wel gekend als Lone Wolf is opkomend geweld. Hij is een singer-songwriter die met passie covers en eigen nummers brengt op zowel ukelele als basgitaar. De stijl waarin hij diens nummers brengt is gevarieerd. Het bevat een spanwijdte die loopt van aan het gevoel op het strand te liggen en te genieten van de zon tot bij een melancholische rustige nacht in het bos waar je even nadenkt over enkele zaken in het leven. Lone Wolf probeert nummers vol overtuiging te brengen en er steeds een diepere betekenis in te verwerken.

Mats Bonneure:
Mats studeert sociaal werk en wanneer dat sociaal even genoeg is, maakt hij hier en daar eens wat tekeningen. Mats zal onze Blijf in uw Kottekst-editie voorzien van ingescande, schone beeldende kunsten.

– – – Open Mic! // INZENDINGEN GESLOTEN – – –
Wil je zelf iets toevoegen aan deze editie?
Stuur een video / spraakbericht / afbeelding met tekst erop in. Dit kan via Facebook, of Instagram, of als je erg verlegen bent ook wel een beetje stiekem via onze crew. Vermeld ook best of je anoniem wil blijven of niet!

– – – Privacymeldingsding – – –
Wij van Auw La verklaren plechtig geen opnames te maken van jullie lieve gezichten via jullie webcam. Maak gerust zelf wat leuke foto’s tijdens de editie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s