Kottekst op een boot 26/02

86193364_1276376902553363_1345319611217739776_o

Auw La gaat te water! (een klein beetje dan toch, het schip blijft flink aan wal) Terwijl de boot zachtjes schommelt van plezier, kunnen jullie met een pintje en een stukje cake genieten van drie woordkunstenaars en een visueel artiest. Hieronder vind je hun korte bio’s:

Tine Kempenaers:
Tine is onderzoeker, docent, vanalles daartussen en -naast, en sporadisch dichter! (Als dood en rouw moeilijke onderwerpen voor je zijn, is het misschien goed om weten dat Tine’s poëzie recent een aantal overlijdens te verwerken heeft gehad.)

Laura Debusschere:
Laura is in de taal een hopeloos romanticus, is dat stukken minder in de realiteit, beschrijft een levensliefde die tevergeefs onmogelijk aan de pijn ontkomt, schrijft. Over het kleur blauw, glasscherven in de zon, opgraven en opgeven, katers en kraters, boerenbrood, het zachter geweld. Over koffie-kennen, een ongerust hart, de Aap en de Ventura, de Donau, de Sensiveria Laurentii en de knappe jongens van de kunstschool. Over het Gravensteen en de marteling, de eerste klappen voor de opluchting. Over de onuitstaanbare jeuk van de verandering, betere ouders, porseleinen mensen en papieren monstertjes.

Vere Verheecke:
Vere (1999) woont, studeert en werkt in Kortrijk. In haar vrije tijd weeft ze woorden aaneen tot rakende teksten. Ze wordt geïnspireerd door haar kat, stoeptegels en lange treinritten. Terugkerende thema’s in haar werk zijn identiteit, liefde en afscheid. Op Memento 2019 ging ze in literaire dialoog met Jeroen Olyslaegers, haar teksten zijn ook te vinden in de boeken van Reveil en Memento.

Kameel Sigaar – Camille Segaert
Na een mislukte poging tot illustrator vond ik in tekenkunst mijn passie. Familiefoto’s vormen steeds het uitgangspunt van mijn tekeningen, ik manipuleer ze en voeg er objecten aan toe zodat ik een eigen naratieve wereld creëer. Een wereld waaraan ik nog hard moet werken maar beetje bij beetje komt hij tot stand. Dit alles doe ik in mijn atelier op Luca waar zowat alles wat je aanraakt onder het houtskoolpoeder zit.
Locatie: Schipperskaai 8, 9000 Gent
Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang)

Privacymededeling:
wij fotograferen en filmen onze evenementen, als je niet graag in beeld wil komen dan zeg je het maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s