Auw La 27/11

75462344_1191858151005239_8624638301413834752_o

We zijn alweer aanbeland bij de allerlaatste Auw La van 2019!
Onze drie artiesten staan hieronder en zoals altijd kun jij vervolgens achteraf de show stelen op onze open mic met je eigen verzinselen!

Nadia De Vries:
Nadia de Vries (1991) heeft een onwaarschijnlijke reis afgelegd om te komen waar ze nu is. Ze bracht eerder de Engelstalige dichtbundel Dark Hour uit bij de Britse uitgever Dostoyevsky Wannabe en veroverde daarmee internationale podia. Werk van haar werd vertaald in het Spaans, Pools en Duits. Ze trad op in Londen, New York en Los Angeles en vond via het internet haar plek in een levendige, spannende literaire wereld. Ze bracht verschillende dichtbundels uit in eigen beheer, waaronder de bloemlezing Sisternhood (2016), een verzameling werk van nieuwe, vrouwelijke Europese auteurs. In Nederland schreef ze eerder essays voor De Gids en nY. Nu is ook haar boek Kleinzeer uitgebracht, een non-fictieve verkenning van de onzichtbare wereld van ziekte.

Kei Sendak:
A young Latvian graphic designer and publisher. Kei[they/them] emerges in the thin air between design, photography, book binding and literature. Words fall out like roaring water of a mountain river, perceiving and feeling life where the layers of snow are less, friction between asphalt and rubber wheels of a bicycle turn all year round and life of independency hasn’t come so easily. Book publishing: Zwaardvis Books, Photography on IG: Kei Sendak

Frank Keizer:
Frank Keizer is dichter en essayist. Hij publiceerde in nY, Tirade, DW B, hard//hoofd en Het Liegend Konijn. Onder normale omstandigheden is zijn debuutbundel. Zijn nieuwe bundel Lief slecht ding is in januari 2019 verschenen bij Uitgeverij Polis.
Het is een zoektocht naar wat aantrekt en afstoot, naar wat beter maakt en naar wat zeer doet. Ikken en jijen, en soms een jullie, verzamelen zich rondom vuren en keukentafels, liggen op beton of in een kapot bed. Samen begeven ze zich op een postmilitante weg naar iets wat de toekomst zal worden. Ze wachten. Ze bereiden zich voor. En ze praten, over het wij dat nog moet worden aangeleerd en soms eerst afgeleerd. Want geluk zal collectief zijn, of niet.

 

Locatie: Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Blandijnberg 2, 9000 Gent

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang)

 

BARS DROPPEN OVER PRIVACY:
*WOAH KENNY*
Er is een fotograaf
de fotograaf is braaf
Maar kom je liever niet op zijn lens?
Dan vervullen wij jouw wens
en respecteren je privacygrens
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s