Kottekst 13/11

73388480_1178036802387374_7193226165237055488_o.jpg

Nieuwe Kottekst, nieuwe woordartiesten! (en natuurlijk ook, voor wie zin heeft, een open mic!) Hier zijn onze artiestjes:

Vita Godts:
Vita Godts is een drieënbijnavierentwintig jarige ziel dat zichzelf, de wereld en al het gene dat zich op aard afspeelt, ervaart in superlatief. Schrijven begon Vita vanuit haar emoties en frustratie naar een ‘doe je yoga, sport wat, maak niet te veel geluid maar ook niet te weinig en vergeet niet te werken tot je een burn out hebt om dan te doen op de familiefeestjes alsof alles prima is’ maatschappij, met als doel net datgene te normaliseren wat een individualistisch gerichte maatschappij liever niet deelt met zijn medemens. Daarnaast hoopt Vita met openheid haar medemensen stuk voor stuk te laten zien en voelen dat ‘alleen in het verloren zijn’ slechts een illusie is daar we ons allen wel eens voelen alsof de wereld elk moment kan exploderen.
Daarnaast houdt Vita veel van katten en doet ze graag de groetjes.
Hier is ook haar insta: www.instagram.com/leefschreef

Susan Van Hove:
Susan is queer, soms boos, maar meestal heel vrolijk en enthousiast over de kleine en vreemde dingen in het leven. Haar schrijfsels zijn een vertaling van haar gevoelens, gedachten en de beelden in haar hoofd.

Sofie Veramme:
Sofie is geradicaliseerd. Vuist in de lucht. Het hoge woord. Na een leven tussen boek en bed, de echo’s in het beminnen en het vergeten van namen, schrijft Sofie nog altijd over de zelfkant van de liefde

Matthias Michiels (beeldend werk):
Kymo One die normaalgesproken als hoofdmedium muurschilderingen maakt, brengt voor deze intieme gelegenheid meer intiem studiowerk. Alvast benieuwd? Neem een kijkje op zijn website http://kymoone.be

 

Locatie: Henleykaai 3, 9000 Gent, België

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang)

 

PRIVACY:
Als iemand foto’s zou nemen op ons evenement – en ja dat is eigenlijk gewoon zo -, vind je dat dan erg als je er 1. opstaat en 2. ook zo op Facebook verschijnt? Is je antwoord ‘joat joat kiekendroad’ of gewoon ja zonder enige gevogeltegerelateerde zegswijzen? Dan mag je ons dat altijd zeggen, en dan zorgen we ervoor dat je niet op de foto komt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s