Auw La 30/10

74329825_1165772960280425_5138226121036267520_o

Twee weken nadat we een voor ons overdonderende hoeveelheid mensen mochten ontvangen in een studentenliving, zijn we nu terug met een nieuwe Auw La – een iets moeilijker tot de nok te vullen spot. Hieronder vind je de bio’s van onze artiesten, en vergeet niet dat je altijd zelf kan deelnemen aan onze open mic!

Moya De Feyter:
Moya De Feyter schrijft poëzie, theaterteksten en proza. Ze studeerde Literatuur- en Theaterwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Na tal van losse publicaties, optredens en prijzen verscheen in 2018 haar debuut Tot iemand eindelijk bij Uitgeverij Vrijdag. De bundel werd genomineerd voor de Poëziedebuutprijs aan Zee en kreeg een eervolle vermelding van de jury van de C. Buddingh-prijs. In 2019 verscheen haar tweede bundel, Massastrandingen. Meer vind je op haar website:
www.moyadefeyter.be

Rand Helawi:
Dus: ik ben Rand Helawi, studente Toegepaste Taalkunde Frans-Duits aan de VUB. Ik schrijf gedichten sinds mijn 12e. Ik doe vaak mee aan poëziewedstrijden en heb een eigen blog waarop ik mijn gedichten post. Hier heb je de link: https://randhelawi1.wixsite.com/blog (beetje reclame maken ) Mijn droom is om zelf ooit een gedichtenbundel uit te geven. Je kan eens kijken op mijn site en zien welke prijzen ik al gewonnen heb

Samuel Vriezen:
Samuel Vriezen (1973) is componist en dichter. Hij publiceerde bundels als ‘4 zinnen’ en ‘1512’, componeerde muziek voor bezettingen van strijk- tot kerkorgelkwartet, nam een cd met het conceptuele pianostuk ‘The chord catalogue’ en vertaalde voor Poetry International. Hij is verbonden aan het Koninklijk Conservatorium als docent artistic research en als redacteur van tijdschrift nY, tijdschrift voor literatuur, kritiek en amusement.

Locatie: Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Blandijnberg 2, 9000 Gent

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang)

Privacy:
Stel: een fotograaf neemt foto’s van het publiek waarin jij je bevindt. Opeens zie je zijn lens naar je loeren en met een simpele klik-en-flits vangt hij je in zijn digitale fototoestel, waarna de beelden een weekje later op onze facebookpagina verschijnen. Klinkt dit onprettig? Laat het ons dan weten op het evenement zelf en wij zorgen ervoor dat er van jou geen foto’s op Facebook verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s