Kottekst 16/10

71912748_1154750484716006_8557094679349297152_o

Na een fijne Auw La editie heropenen we ook onze Kottekstdeuren opnieuw voor jullie, met het gekende recept van drie geboekte woordkunstenaars (en 1 illustrator) en daarna een open mic voor wie zich vijf minuten wil uitleven met eigen verzinsels.

Wij hebben voor jullie deze vier mensen in petto:

Fabio Seminara:
“Mijn werk is vooral gemaakt met mijn onderbewustzijn, ik laat vaak mijn hand de vrije gang gaan, vaak teken ik iets zonder er heel veel bij na te denken om er daarna wel een symboliek in te zien.
Ik teken om tot rust te komen of om plezier te hebben, als ik geen plezier heb vind ik dat dit door komt in het werk.”

Koen Blauwblomme:
Koen Blauwblomme is een schrijver, audio-visueel artiest, en (ex-)regisseur met een nors gezicht waar heel wat liefde achter zit.
Recent kwam zijn eerste chapbook L E D E M A T E N uit en is nu bezig aan een opvolger. Op deze link kun je meer over hem te weten komen: https://www.facebook.com/roodijs/

Lena Vercauteren:
Op 16 oktober 1996 werd er een raar wezen geboren: Lena Vercauteren (dat ben ik!). Doorheen de jaren deed dit wezen een heleboel dingen, maar voornamelijk schrijven en performen en heel veel praten. Ze studeerde Taal- en Letterkunde en begint dit jaar aan Kunstwetenschappen. Haar schrijven gaat van “meningen waar niemand ooit om heeft gevraagd” tot “proza en poëzie over emoties en mens-zijn”, met af en toe ook theaterteksten en libretto’s. 23 jaar later gaat ze op haar verjaardag gedichten en kleine monoloogjes voordragen. Een cadeau’tje meenemen is niet verplicht. Al mag je haar altijd je lievelingsgedicht op een papiertje geven.

Kristien Maus:
Bio komt er nog aan 🙂

Locatie: Rasphuisstraat 1, 9000 Gent

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang)

Privacy: er is ook een fotograaf aanwezig, en zijn foto’s van het evenement verschijnen achteraf op onze pagina. Voel je je niet comfortabel om als onderdeel van het publiek gefotografeerd te worden? Laat het ons even weten en we houden die nare man met alle middelen die ons ter beschikking staan weg van jou en je privacy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s