OPEN CALL – Nacht Van De Willekeur

Een nieuw academiejaar vraagt om nieuwe samenwerkingen! Deze keer duiken we samen met Zebrastraat, Vlaams-Nederlands Huis deBuren en literair tijdschrift Kluger Hans in een project waarin de willekeur centraal staat. Op donderdag 5 december 2019 zullen 3 schrijvers/dichters het podium bestijgen en aan de hand van uitdagingen hun teksten brengen voor het publiek. Welke uitdagingen dat zijn, wordt aan het toeval overgelaten.

Auw La mag 1 van deze 3 schrijvers/dichters selecteren en daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Wie houdt van een literaire uitdaging en durft het aan om op het podium van de willekeur te staan?

Stuur voor zondag 20 oktober een mailtje naar auwlagent@gmail.com met twee voorbeeldteksten (die voorgedragen maximaal 5 minuten duren), eventueel een filmpje van een performance (geen vereiste) en een korte motivatie over waarom je graag zou meedoen aan dit project.

De Nacht van de Willekeur zal voorafgegaan worden door een workshop over podiumtechnieken en performance, dus hou donderdag 5 december alvast de hele dag vrij. Als deelnemer krijg je een interessante workshop, een avondmaal én een vergoeding voor je optreden.

Ready? Set. GO!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s