Auw La 02/10

71537735_1145093099015078_8552557102235648000_o

Welkom op ons hyperpoëtisch openingsevenement van dit academiejaar! Zoals altijd brengen we drie artiesten voor jou mee en kan je achteraf zelf vijf minuten vullen op de open mic met een gedicht, performance, of weten wij veel waarmee je ons zal verrassen!

Welke artiesten?
Kim Delarea Den Daas:
“Ik ben helemaal nieuw bij Auw La, maar het zit zo. Ik schrijf als het komt en als het niet komt het liefst ook, maar dan is het lastiger. Een dunne lijn tussen fantasie en werkelijkheid, geknipte en geplakte hersenspinsels, ik strooi er graag mee.”
Axel Van Impe:
Een nieuwbakken Auw La bestuursmedewerker, hoera! De immer sympathiek en goedlachse Axel is dit jaar onze websiteverantwoordelijke, en lijkt heel gedreven om deze taak tot een goed einde te brengen!
Ook wij zijn benieuwd naar wat uit zijn hoed tovert!
Dries Verhaegen:
Met prille ervaring in de kunstwetenschappen en aan Sint-Lukas, kun je met Dries altijd iets interessant verwachten – eigenlijk weten wij al dat het interessant zal zijn, hij is een vaste klant op een aantal van onze eerdere open mic’s

Locatie: Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Blandijnberg 2, 9000 Gent

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang)

Disclaimer:
Wij hebben zo’n beetje een fotograaf die van ons publiek en de artiesten foto’s neemt en het kan zijn dat jij daar ook op terechtkomt. Denk je nu ‘fok da’ of iets dergelijks, dan kan je ons altijd op het evenement zelf aanspreken, waar wij ervoor zorgen dat er van jou geen kiekjes worden genomen.
Nu, er is ook iemand die deze editie subtiel sfeerbeelden komt filmen, maar ook hier kun je gerust vragen niet gefilmd te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s