Kottekst 15/05

59276185_1045349562322766_5396466604575817728_n.jpg

Het aller- aller- allerlaatste Auw La evenement van dit academiejaar! Maar niet getreurd, ook deze zomer staan er wat activiteiten ingepland – daarover later meer – en uiteraard zijn we er volgend academiejaar gewoon weer opnieuw met een verse lading Woordelijk geweld.
Laten we het semester feestelijk afsluiten met de volgende artiesten:

Samira Ataei:
Samira Ataei schrijft over de problemen van onze huidige verloren generatie: het verlangen naar eenvoud en liefde, naar eerlijkheid en openheid, naar avontuur en ongedwongen plezier. In de nieuw-realistische traditie van Herman de Coninck lezen de woorden vlot van het blad. Haar poëzie is ontroerend in haar eenvoud en universeel, zonder dat dat moet betekenen dat de inventiviteit en verrassing niet achter elke regel kan schuilgaan. Simpelweg: fijn en verfijnd.

Marieke Ornelis:
Marieke Ornelis (1999) studeert vanaf volgend jaar woordkunst aan het conservatorium in Antwerpen. Ze struikelt net iets te vaak om helemaal serieus genomen te worden, en ze slurpt de wereld op, gluurt over de rand, naar wat daar voorbij is. Dat doet ze bij het schrijven maar ook in het theater, waar ze speelt en regisseert. Als ze later groot wordt wil ze Hugo Claus worden

Dorien Couton:
Dorien Couton (1995) schrijft gedichten over saola’s, kevers, kreeften en andere (fabel)dieren en mensen. Ze studeerde Vergelijkende Moderne Letterkunde in Gent en Cultuurmanagement in Antwerpen. Ze behaalde prijzen bij SOET! en Harelbeke en een plaats in de Turing Gedichtenwedstrijd top 100 in 2016 en 2018. Haar gedichten verschenen online op Het Gezeefde Gedicht en op papier in Kluger Hans.

+OPEN MIC
Het visuele artwork wordt deze keer verzorgd door Jilles Oom.

Locatie: Oude Houtlei 31, 9000 Gent, België.

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang).
EEN BELANGRIJKE OPMERKING INZAKE PRIVACYWETGEVING DIE JE GERUST MAG NEGEREN MAAR WIJ VERPLICHT MOETEN MEEGEVEN:
Wij nemen foto’s van publiek en artiesten. Deze komen op onze pagina. Wil je dat liever niet? Geen probleem, geef het even door en dan slaat onze fotograaf je lekker over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s