Auw La 08/05

57852234_1041401612717561_9134455622438223872_n.jpgLaatste Auw La van dit academiejaar! Nog eenmaal drie artiesten en een open mic voor al wie wil! 🙂 Tot dan!

Maarten Van der Graaff:
Maarten van der Graaff (1987) debuteerde in 2013 met de bundel Vluchtautogedichten bij uitgeverij Atlas Contact. In 2014 werd deze bundel met de C. Buddingh’-prijs bekroond. Dood werk, zijn tweede bundel, verscheen in 2015 en werd twee jaar later bekroond met de J.C. Bloem-poëzieprijs. In 2017 verscheen zijn debuutroman Wormen en engelen, die werd genomineerd voor de Anton Wachterprijs. Hij is redacteur en medeoprichter van het online literair tijdschrift Samplekanon.

Maureen Ghazal:
Maureen Ghazal (1995) schrijft poëzie en proza en maakt daarnaast performances en beeldend werk. In haar werk onderzoekt ze wat een thuis betekent in een wereld die alsmaar in beweging is. Vorig jaar studeerde ze met haar dichtbundel Altijd verschoven ruimtes af aan de Willem De Kooning Academie in Rotterdam. In 2018 won ze de El-Hizjra literatuurprijs in de categorie poëzie. Dit jaar staat ze met haar verhaal ‘Plekken om naartoe te gaan’ in de Sampler van Das Mag.

Jens Meijen:
Jens Meijen (1996) is masterstudent in de Europese studies aan de KU Leuven, recensent bij Humo, kernredacteur bij Dietsche Warande en Belfort, journalist bij De Morgen, redacteur bij Greenpeace België en auteur bij de Bezige Bij. Eind dit jaar verschijnt daar zijn eerste dichtbundel.

+OPEN MIC

Locatie: Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Blandijnberg, 9000 Gent.

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang)

OPMERKING:
Foto’s worden getrokken. Aanwezigen staan erop. Ben jij aanwezig maar liever afwezig op de foto’s? Geef het gerust even door, we brengen het in orde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s