Out of Kottekst 23/04

57172537_1032683166922739_5425324743240712192_o
Kottekst is terug uit het paasverlof, en dit keer als Out of Kottekst en op een DINSDAG! Op dinsdag 23 april meer bepaald. Dit keer zullen we ons ding niet doen op een kot, maar in Le Bal Infernal! Ons ding is dus nog steeds drie artiesten en een open mic waar jij ook aan kan deelnemen.

De artiesten van deze avond zijn:

Emerald Liu, is a Belgian poet and writer with background in the scientific field who has performed at Watou Arts Festival and is currently an editor at Karakters.nu

Kristien Spooren is schrijver, podiumdichter en medisch antropoloog. Ze publiceerde in literaire tijdschriften als Deus Ex Machina en Het Liegend Konijn, haalde de top 100 van de Turing Gedichtenwedstrijd en won meerdere prijzen met voordracht en tekst. In haar werk zoekt Kristien naar beklijvende beelden om de rauwe werkelijkheid te vertalen. De teksten zijn ontroerend en gevoelig, niet zelden is het publiek diep vanbinnen geraakt. Kristien heeft werk klaar voor een gedichtenbundel, dus uitgevers: contacteer haar alsjeblieft.

Isabel Verhulst werkt en woont in Gent, waar ze zich specialiseert in kleine gedichtjes over dagelijkse drama’s. Ze trad onder andere reeds op op Auw La en in Perdu Amsterdam, en werd gepubliceerd op Hard//Hoofd.

+OPEN MIC

Beeldend werk dat de zaal gaat sieren is van de hand van Nele de Paepe:

“Momenteel studeer ik Illustratie aan Sint-Lucas Gent.
Vaak vertrek ik vanuit de realiteit en ga ik daarmee associatief te werk tot er absurde taferelen ontstaan. Ik vlucht ook graag eens in een schetsboek en sla zo al tekenend alles op wat ik tegenkom. Soms sluipen daar schrijfsels tussen, maar tekenen is vertrouwder. Ik hou van de momenten waarop twee beelden elkaar vinden en er een verhaal ontstaat.”

Locatie: Le Bal Infernal, Kammerstraat 6, 9000 Gent

Timetable: 20:00 (aanvang)

DISCLAIMER:
Er worden foto’s getrokken van zowel het publiek als de artiesten, die dan op onze Facebookpagina verschijnen. Niets voor jou? Laat het ons weten, dan brengen wij dat in orde!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s