Kottekst 27/03

53537478_1016813875176335_7302178292851802112_n

Op woensdag 27 maart zetten we de deuren open voor Sara Eelen, Pieter Van de Walle en ANNA. Dries Verhaegen stelt ook deze editie zijn dicht- en beeldbundel voor.

Sara Eelen (1994) studeerde deze zomer af van de master ‘sociaal werk en sociaal beleid’. Momenteel werkt ze bij het CAW als psychosociale begeleider. In haar vrije tijd gaat ze op zoek naar overvliegende vogels en mooie lichtinval. Dit vertaalt zich in fotografie, film en poëzie. Voor dit laatste behaalde ze verschillende prijzen, onder meer bij de Poëziewedstrijd Stad Harelbeke 2018 en 2019, de Babylon Interuniversitaire prijs 2015 en 2018, Frappant Txt-on-stage 2015, en SOET 2014, 2015 en 2016. Haar gedichten werden gepubliceerd in Deux Ex Machina, DWB Online, Kluger Hans en de poëziekrant. Haar gypsy alter ego doet uitsluitend op aanvraag poëtische toekomstvoorspellingen.

Pieter Van de Walle (1992) zat op kot in Leuven en in Engeland. Daar kwamen doorgaans weinig dichters langs. Pieter publiceerde kortverhalen en gedichten in DW B, De Poëziekrant, De Optimist en Op Ruwe Planken. In het dagelijks leven is hij neurobioloog.

ANNA maakt eigenzinnige popnummers. Compromisloos performt ze haar teksten op GarageBand-breaded beats en melodieën.

Dries Verhaegen stelt zijn dichtbundel voor. Hij schrijft: “‘Koelte/Hersenpan’ is kortdurige vraag: ‘waar bevindt iedereen zich ten opzichte van elkaar?’
Met verschillende thema’s die toch telkens weer met het vingertje naar mezelf wijzen, en hier en daar een subtiele ode aan iemand of iets, beschrijft het eigenlijk gewoon verlangen. Korte spinsels hierover, voorzien van illustraties door Tobin Verdonck is de bundel in een notendop.”
Aangezien Dries niet het grootste podiumbeest is, zullen we zijn teksten zo’n beetje overal hangen.

+OPEN MIC

Locatie: Gildestraat 11, 9000 Gent, België.

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang).

FREE ENTRANCE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s