Auw La 13/03

52642870_1007996452724744_701464551387824128_o

Op woensdag 13 maart verwelkomen we Çağlar Köseoğlu, Sayonara Stutgard en Apex Raptors.

Çağlar Köseoğlu (1985) debuteerde in 2015 met 34, een poëtische reeks die zich kritisch verhoudt tot de geschiedenis en het heden van Turkije. Zijn gedichten verschenen onder meer in Samplekanon, nY, Kluger Hans, Deus Ex Machina, Cabaret Wittgenstein en Kunsttijdschrift Vlaanderen. Hij is redacteur bij nY en Contrivers’ Review en doceert aan Erasmus University College in Rotterdam. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn bundel Nasleep.

Sayonara Stutgard is dichter, mede-oprichter van Uitgeverij Chaos, gepensioneerd boekverkoper en host van Aphra’s Book Club.

Apex Raptors: Twee jonge Gentenaren, J9RR9 en Gio, sloegen ongeveer een jaar geleden de handen in elkaar en toverden zo, met behulp van producer en BXL-grootheid Phasm, hiphopnummer Racailles uit hun hoed. Voor hun volgende single, wAvepex – al drie maanden oud ondertussen -, nam Gio zelf de productie in handen en sindsdien lijkt de trein definitief vertrokken, getuige hun meest recente worp, Grip. Dus: allen welkom op de hype train!

Locatie: Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Blandijnberg, 9000 Gent.

Timetable: 19:30 (doors), 20:00 (aanvang).

FREE ENTRANCE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s